Dočasným CEO T-Mobile se stane Vladan Pekovič

středa, 15. listopadu 2023, 17:20 Aktuality, Lidé MediaGuru

Na pozici interim generálního ředitele společností T-Mobile Czech a Slovak Telekom nastupuje Vladan Pekovič.

Vladan Pekovič, současný CTIO T-Mobile CZ a Slovak Telekom, se od 1. ledna 2024 ujme dočasně vedení obou firem, zdroj: T-Mobile.

Vladan Pekovič, současný CTIO T-Mobile CZ a Slovak Telekom, se od 1. ledna 2024 ujme dočasně vedení obou firem, zdroj: T-Mobile.

Do čela společností T-Mobile Czech a Slovak Telekom se od 1. ledna 2024 dočasně postaví Vladan Pekovič. V pozici generálního ředitele nahradí současného CEO José Perdoma Lorenza, jenž se ke konci roku přesouvá do nové role šéfa strategie ve skupině Deutsche Telekom, kde bude podřízen přímo Timu Höttgesovi.

Vladan Pekovič působí jako CTIO T-Mobile CZ a Slovak Telekom a vedle svých současných povinností přijal dočasně i roli interim generálního ředitele v obou zemích. Tuto pozici bude zastávat do doby, než bude oznámen nový CEO. Do T-Mobile nastoupil v srpnu 2021, nicméně v rámci skupiny Deutsche Telekom působí již od roku 2009. Před příchodem do České republiky a na Slovensko vedl jako generální ředitel Telekom Romania. Kromě řady nových povinností plánuje nadále pokračovat v technologické transformaci a digitalizaci s důrazem na rozšiřování optických a 5G sítí.

-stk-