Dvořáková povyšuje v Graylingu na Senior PR konzultantku

neděle, 12. listopadu 2023, 07:35 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do seniorní role byla v rámci české pobočky Graylingu povýšena Martina Dvořáková. Na starosti má korporátní klienty z oblasti e-commerce a zdravotnictví.

Martina Dvořáková, zdroj: Grayling

Martina Dvořáková, zdroj: Grayling

V oddělení public relations české pobočky globální komunikační agentury Grayling byla do seniorní role povýšena Martina Dvořáková. Od října vede tým konzultantů zaměřený na korporátní klienty z oblasti e-commerce a zdravotnictví.

„Martina má dlouhodobé zkušenosti s vedením klientů z různých segmentů a stojí za řadou velmi úspěšných kampaní. Kromě toho se věnuje CSR a marketingovým aktivitám agentury. Její posun do seniorní role vnímám jako přirozený krok v dalším rozvoji týmu,“ říká Kristýna Hájková, Head of Public Relations, Grayling Czech Republic.

Ve své nové roli Senior PR Consultant vede Dvořáková česko-slovenský tým, který spolupracuje s globální značkou Amazon, nově převezme také zdravotnické klienty pražské pobočky agentury. Ve své pozici se chce zaměřovat především na rozšiřování nabídky agenturních služeb klientům, spolupodílet se na novém byznysu a zároveň podporovat profesní rozvoj svých kolegů. 

Do Graylingu nastoupila v roce 2017, poslední dva roky působila v roli PR konzultanta, během kterých měla na starosti komunikaci pro značky Albert, Primark, Diageo, nebo EPCE. Vedle komerčního sektoru má zkušenosti také s komunikací ve státní správě, kdy se podílela na komunikaci České exportní banky. Ve svém rodném Brně vystudovala obor Organizace a řízení malých a středních firem. 

-stk-