Emirates natočily nový spot s Penélope Cruz

pátek, 10. listopadu 2023, 18:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Emirates vytvořily nový reklamní spot se svou ambasadorkou Penélope Cruz.

Penélope Cruz je ambasadorkou společnosti Emirates, zdroj: Emirates.

Penélope Cruz je ambasadorkou společnosti Emirates, zdroj: Emirates.

Letecká společnost Emirates natočila nový reklamní spot se svou ambasadorkou Penélope Cruz. Ta si v něm dopřává luxus, který zažívají i zákazníci ve First a Business Class – od drinku v palubním salónku letadla A380, přes sprchu, přímý přenos fotbalového zápasu po servírovaný kaviár. Nyní bylo zveřejněno video ze zákulisí.

Na natáčení kampaně se podílelo více než 160 lidí – 125 lidí místního štábu a 36 mezinárodního. Naplánováno a zorganizováno bylo v rekordně krátkém čase – celkem činilo 1488 produkčních hodin, což odpovídá přibližně 165 pracovním dnům. Protože se natáčení odehrávalo ve skutečném letadle na letišti, potřebovalo všech 160 lidí speciální povolení od úřadů Spojených arabských emirátů pro přístup do vyhrazeného a vysoce zabezpečeného prostoru. K převozu cateringu a natáčecího vybavení bylo zapotřebí 10 velkých nákladních aut.  Z bezpečnostních důvodů musel být každý kus natáčecího vybavení vyložen, naskenován, zkontrolován a naložen na nákladní auta na letištní ploše a uložen v hangáru poblíž letadla. Pro vytvoření „filmového osvětlení“ uvnitř letadla A380 bylo nezbytné vytvořit osvětlovací plošiny pomocí 8 nůžkových zvedáků a výložníků.

Režie se opět ujal Robert Stromberg. Na tvorbě spolupracovala produkční společnost Ridley Scott Associates a kreativní studio pro speciální efekty Framestore.

-stk-