Fotbalové zápasy italské Serie C zdarma ve FIFA+

sobota, 18. listopadu 2023, 08:00 Aktuality, TV MediaGuru

Čeští diváci mají další důvod pro nainstalování bezplatné streamingové aplikace FIFA+. Fotbalová asociace FIFA oznámila, že pro své uživatelé má další dárek v podobě zápasů Serie C, Coppa Italia Serie C a Supercoppa Serie C.

Loga Lega Pro a fotbalové Serie C. Zdroj: FIFA

Loga Lega Pro a fotbalové Serie C. Zdroj: FIFA

FIFA+ si novou dohodou zajistila mezinárodní nevýhradní distribuční práva pro Serie C NOW, Coppa Italia Serie C a Supercoppa Serie C. FIFA tuto spolupráci označuje jako významný milník ve světě italského fotbalu a umožňuje divákům ze všech koutů světa bezplatně být svědky zápasů ze Serie C. Živě se divákům představí 60 klubů s bohatou historií a tradicí. Nejprve bude k dispozici výběr z 30 zápasů za zápasový den, s blížícím se finále pak dojde ke kompletnímu pokrytí.

Dohoda mezi FIFA a Comintech, italskou sportovní agenturou, která vlastní mezinárodní mediální práva pro soutěže Lega Pro, znamená, že Serie C NOW bude mít zajištěno globální publikum, tedy včetně České republiky. Nedávné partnerství Lega Pro v oblasti domácích práv se Sky Italia připravilo cestu pro tuto mezinárodní expanzi. Zápasy Serie C NOW měly premiéru na FIFA+ v sobotu 11. listopadu a živé vysílání bude dostupné po celém světě, kromě Itálie.

-lukpol-

Fotbalový kanál FIFA+ je k dispozici i pro české fanoušky

pátek 14. července 2023