KiK spouští nový věrnostní program myKiK

úterý, 21. listopadu 2023, 13:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Diskontní řetězec KiK přichází na český trh s novým věrnostním programem.

KiK nabízí věrným zákazníkům nový program myKiK, zdroj: KiK.

KiK nabízí věrným zákazníkům nový program myKiK, zdroj: KiK.

Diskontní řetězec KiK, který působí v České republice již 16 let a má zde více než 220 prodejen, představil v pondělí 20. listopadu nový věrnostní program s názvem myKiK. 

„Máme radost, že se nám podařilo jej spustit ještě před Vánoci. Věříme, že naši zákazníci ocení zajímavé slevy a nabídky, které mohou prostřednictvím aplikace nebo zákaznické karty myKiK získat,“ říká Martin Šatný, jednatel společnosti KiK.

Věrnostní program myKiK, jehož spuštění doprovází slogan „myKiK – více pro mě“, již funguje v Německu, Nizozemsku, Rakousku a Polsku. Jen v Německu se do programu během šesti měsíců od jeho spuštění zapojilo více než 3,4 milionu lidí.

„Spokojenost zákazníků je pro nás nejvyšší prioritou, a proto jsme rádi, že se můžeme ještě lépe přizpůsobit jejich individuálním potřebám a odměnit je za to, že jsou s námi a rozhodli se pro naše produkty,“ vysvětluje Martin Šatný a dodává: „Účast v programu je spojena se slevami ve výši 15–20 % a s dalšími výhodami, což může v současné ekonomické situaci, kdy je míra inflace stále vysoká, poskytnout domácnostem určitou kompenzaci v oblasti výdajů za zboží denní potřeby.“

Pokud jde o výhody, které mohou zákazníci v programu myKiK získat, obdrží účastník po každém pátém nákupu poukázku s 20% slevou na jeden produkt. Každý měsíc navíc může koupit vybrané produkty z nabídky o 15 % levněji. Držitelé karty myKiK si navíc mohou vyměňovat zboží bez nutnosti předkládat vytištěnou účtenku a mohou si rezervovat vybrané zboží na prodejně. Po vyplnění data narození je pro členy klubu připraveno narozeninové překvapení, zároveň se mohou zapojit do různých soutěží nebo her. 

Do věrnostního programu myKiK se lze přihlásit dvěma způsoby. Buď prostřednictvím zákaznické karty, kterou zákazník získá registrací na prodejně, nebo v mobilní aplikaci myKiK. Tu je možné stáhnout do zařízení se systémy Android a iOS pomocí odkazu na webových stránkách www.kik.cz. 

-stk-