Magenta TV překlopila Spektrum Home do HD

pondělí, 20. listopadu 2023, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

Nabídka internetové a IP televize Magenta TV se rozšířila o další program ve vysokém rozlišení. Z SD do HD byla překlopena operátorem T-Mobile stanice Spektrum Home.

Kromě placených služeb je Spektrum Home k dispozici zdarma i v nabídce pozemního vysílání DVB-T2. Foto: AMC Networks International - Central Europe

Kromě placených služeb je Spektrum Home k dispozici zdarma i v nabídce pozemního vysílání DVB-T2. Foto: AMC Networks International - Central Europe

Vysílání ve vysokém rozlišení pro Spektrum Home oznámila společnost AMC Networks International – Central Europe letos na jaře, první operátoři ho pak nabídli v této kvalitě v průběhu léta. Z velkých hráčů na trh tak tuto stanici ve vysokém rozlišení nabízí kromě T-Mobilu také Vodafone, a to ve své kabelové síti, prostřednictvím aplikace je stále dostupný pouze v SD, podobně jako TV Paprika. T-Mobile tuto stanici spolu se CBS Reality loni v únoru z nabídky vyřadil.

V Magenta TV je Spektrum Home HD součástí všech nabídek placené televize, tedy od nejvyššího Tarifu XL se 169 kanály až po nejnižší Tarif S s necelou stovkou programů. Nejnizší nabídku Tarif S nabízí T-Mobile za zvýhodněnou cenu 199 korun/měsíc po dobu prvního čtvrt roku, následně pak za 399 korun. Kromě tohoto operátora nabízí Spektrum Home ve vysokém rozlišení například i služby Kuki nebo Sledování TV. Stanice je v rozlišení 960x540 také součástí DVB-T2 sítě Českých Radiokomunikací.

-lukpol-