McDonald’s ohlašuje kampaní novou sýrovou sezónu

čtvrtek, 16. listopadu 2023, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

McDonald’s opět na český a slovenský trh přináší limitovanou nabídku – sýrovou sezónu. Upozorňuje na ni kampaní.

Klíčový vizuál ke kampani „Je čas radovat se jak malí“, zdroj: McDonald's.

Klíčový vizuál ke kampani „Je čas radovat se jak malí“, zdroj: McDonald's.

Síť restaurací McDonald’s přichází v Česku a na Slovensku po roce opět s limitovanou nabídkou – sýrovou sezónu. Její součástí je Cheese King, Swiss King, Smažák Fresh, hermelíny a další. Komunikuje ji kampaní „Je čas radovat se jak malí“, v níž zdůrazňuje pocit dětské radosti. 

„Sýrová sezóna je něco, co v našem kalendáři prostě nesmí chybět. Už od konce léta se k nám dostávají dotazy, kdy už zase bude… Fakt, že na ni naši zákazníci tak pozitivně reagují, nás motivoval udělat něco víc než jen produktovou kampaň. Proto jsme hledali komunikační platformu, skrze kterou bychom tuto nejoblíbenější limitku oslavili ve větší šíři,“ vysvětluje Helena Mužíková, marketingová manažerka společnosti McDonald’s. 

„Letošní kampaň nám dává možnost jít za hranice produktové komunikace a věnovat se i budování emocí spojených se značkou. A také lidi jednoduše pobavit a přinést jim zážitky, které jim udělají radost,“ doplňuje Jan Faflík, CEO agentury DDB Prague, jež je pod kampaní podepsána.

Kampaň běží do ledna příštího roku, a to v televizi, v tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítí. Vyvrcholení má přijít na přelomu listopadu a prosince v podobě zatím blíže neurčenou aktivace. 

Produkci zajistila společnost Bistro Films. Režie se ujal Marek Partyš, za kameru se postavil Filip Marek. Statické vizuály nafotil Pavel Hejný. O média se stará agentura OMD.

-stk-