Odstartoval vánoční hudební kanál Now Christmas

čtvrtek, 30. listopadu 2023, 10:30 Aktuality, TV MediaGuru

Na pozici hudební televize Now 70s se nově objevila dočasná tematická stanice Now That's What I Call Christmas.

Stanice zprostředkuje divákům nonstop hudební klipy navozující vánoční pohodu. Foto? Unsplash

Stanice zprostředkuje divákům nonstop hudební klipy navozující vánoční pohodu. Foto? Unsplash

Hudební kanál Now Christmas mohou bezplatně sledovat nejen satelitní diváci na pozici Astra 28,2, ale také majitelé televizorů s aplikací Rakuten TV.

Stanice pod hlavičkou Now zavítaly do streamingové služby Rakuten TV jako programové novinky letos na podzim. Diváci dostaly jako dárek hudební kanály Now 70s, Now 80s a Now Rock. Vůbec poprvé tak mají možnost sledovat vánoční hity na dočasném programu Now (That's What I Call) Christmas nejen satelitní diváci, ale také majitelé zobrazovačů s nainstalovanou aplikací Rakuten TV, jejíž přítomnost v Android TV rozšiřuje dostupnost i na některá multimediální zařízení.

Vánoční hudební televize Now Christmas se vrací k divákům každoročně a má jim zpříjemnit chvíle čekání na nejkrásnější svátky roku. V nabídce Rakuten TV lze předpokládat i proměnu další stanice ve vánoční program. Kanál Stingray Naturescape s velkou pravděpodobností v blízké době vystřídá Stingray Firescape se statickým hořícím krbem. Konkurenčí platforma Plex, která je taktéž v Česku k dispozici, před nedávném nabídla svým uživatelům stanici Stingray Holidayscapes.

-lukpol-

Stanice Now 70s, Now 80s a Now Rock jsou v Rakuten TV

čtvrtek 26. října 2023