Oral-B opět otevře na pražském Chodově svůj pop-up

pátek, 17. listopadu 2023, 07:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

V pražském obchodním centru Westfield Chodov otevře Oral-B na týden svůj pop-up store.

Pop-up store značky Oral-B bude na pražském Chodově od 20. do 26. listopadu, zdroj: Oral-B / Procter & Gamble.

Pop-up store značky Oral-B bude na pražském Chodově od 20. do 26. listopadu, zdroj: Oral-B / Procter & Gamble.

Od pondělí 20. listopadu otevře v pražském obchodním centru Westfield Chodov pop-up store značky Oral-B. Návštěvníci v něm budou moci vyzkoušet magnetickou technologii iO a otestovat její účinnost na vlastní chrup, a to pod dohledem ústní hygienistky. 

Odbornice zájemcům poskytne každý den od 16 hodin a také po celý víkend i rady a tipy týkající se správné péče o ústní dutinu a upozorní je na případné chyby při čištění zubů, a to v reálném čase. Stánek bude na místě do 26. listopadu. 

Součástí pop-upu je i exkluzivní nabídka – každý příchozí může na místě obdržet unikátní promo kód a uplatnit jej v prodejně Datart. Poukaz na 10% slevu platí na vybrané modely řad iO, na elektrické kartáčky pro děti v designu pohádek Frozen nebo Spiderman i na náhradní kartáčkové hlavice. 

Speciální pop-up store byl u nás poprvé v loňském roce. Aktivita však byla netradiční i s ohledem na celou Evropu. Svou letošní premiéru si stánek odžil na Slovensku, a to v bratislavském obchodním centru Aupark. Slovenským zákazníkům se tam představil poprvé. 

-stk-