Promo kanál Skylink 7 po necelých pěti letech končí

úterý, 28. listopadu 2023, 13:32 Aktuality, TV MediaGuru

Satelitní a internetová televize Skylink vypne po necelých pěti letech vysílání svého promo kanálu Skylink 7, prostřednictvím kterého poutala na jednotlivé programy ve své nabídce. Stanice odstartovala v únoru 2019.

Seriál Medici se objevil i na kanálu Skylink 7. Foto: Canal+

Seriál Medici se objevil i na kanálu Skylink 7. Foto: Canal+

K 28. 11. bylo ukončeno vysílání stanice Skylink 7. Na této pozici se diváci mohou těšit již brzy na nový program,“ informoval operátor stručně v úterní tiskové zprávě. Skylink 7 si mohli zákazníci Skylinku naladit poprvé 7. února 2019. Francouzská mediální skupina Canal+ tak stanici vypíná v České republice a na Slovensku po necelých pěti letech. Skylink 7 přinášel ve vysokém rozlišení zákazníkům operátora obsah ze všech kanálů napříč jeho programovou nabídkou.

Vypnutí stanice není příliš velkým překvapením a dalo se očekávat. Skylink se pod vedením Canal+ soustředil právě na posilování této značky. Spustil postupně placené programy Canal+ Sport a Canal+ Action, letos uvedl i vlastní VOD službu Canal+ obsahují také streaming vybraných programů.

Skylink zároveň v tiskové zprávě oznámil, že od 5.12. obohacuje nabídku internetové televize o další tři stanice. Od balíčku Mini to jsou Nova Lady a hudební Rebel, od balíčku Smart sportovní Arena Sport 2.

-lukpol-