Škoda zahájila globální proměnu svých dealerství

úterý, 28. listopadu 2023, 10:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Ve více než 4000 dealerství po celém světě uvede Škoda Auto svou novou firemní identitu.

Škoda Auto přemění 4000 showroomu po celém světě, zdroj: Škoda Auto.

Škoda Auto přemění 4000 showroomu po celém světě, zdroj: Škoda Auto.

Škoda Auto spustila uvedení nového firemního designu ve svých dealerstvích. Postupně se promění 4000 showroomů po celém světě. Zcela první autosalony s novou korporátní identitou byly otevřeny ve Vietnamu, v Evropě se první modernizované prodejní místo nachází v Estonsku. 

„Nová identita značky Škoda odráží naši cestu do budoucnosti mobility a digitalizace a přibližuje ji našim zákazníkům v hmatatelné podobě. Nacházíme se uprostřed nejzásadnější změny v korporátním designu za posledních 30 let – zahájili jsme ji informačními a komunikačními materiály a nyní pokračujeme v showroomech po celém světě. Autosalony jsou nejdůležitějšími styčnými body s našimi zákazníky, protože právě zde mohou lidé osobně poznat značku Škoda a její hodnoty,“ říká Martin Jahn, člen představenstva společnosti Škoda Auto pro Prodej a marketing. 

Na modernizovaná dealerství navazuje vůbec první salon Škoda City Store s novým korporátním designem. Zákazníkům se představil v říjnu v nákupním centru Galerija Beograd v hlavním městě Srbska. Návštěvníci se zde mohou nejen seznámit s modely Škoda, ale City Store je možné využít i jako pracovní prostor, pro posezení u kávy nebo nákup vybavení z nabídky Škoda Auto, jako je oblečení nebo drobné dárky. V současné době se salony Škoda City Store nacházejí také v Sofii (Bulharsko), Bruselu (Belgie), Valencii (Španělsko) a Katánii (Itálie), v následujících letech budou přibývat další.

V Bělehradu byl otevřen nový Škoda Store, další budou přibývat, zdroj: Škoda Auto.

V Bělehradu byl otevřen nový Škoda Store, další budou přibývat, zdroj: Škoda Auto.

V Kuvajtu pak vznikl ultra moderní showroom, který je navržený v souladu s plány společnosti Škoda Auto na komplexně pojatou digitální zákaznickou zkušenost. Návštěvníci zde najdou širokou škálu digitálních funkcí, jako je videostěna, stůl s dotykovou obrazovkou a digitální informační stojany vedle automobilů. Navíc to dokládá plán automobilky na posílení pozice na Blízkém východě v rámci její strategie internacionalizace.

Škoda Auto představila nové logo, barvy i identitu

úterý 30. srpna 2022

-stk-