Strakatý připravuje pro CzechCrunch podcast o moderním Česku

středa, 29. listopadu 2023, 07:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Čestmír Strakatý přichází do CzechCrunche. Bude moderovat nový podcast o moderním Česku.

Čestmír strakatý, zdroj: archiv Čestmíra Strakatého

Čestmír strakatý, zdroj: archiv Čestmíra Strakatého

Moderátor Čestmír Strakatý bude na serveru CzechCrunch od 4. prosince moderovat nový podcast Crunch

„CzechCrunch je hlavní zdroj informací pro moderního člověka. Lidi, kteří CC.cz čtou a sledují, nezajímá jen byznys, technologie nebo startupy, ale také společenská témata včetně politiky, vzdělávání, kultury a prostředí, ve kterém žijí. Od podcastu Crunch si slibujeme význačné a vysokoprofilové hosty, kteří hýbou českou společností a mají co říct k vizi Česka pro následující dekádu,“ říká CEO CzechCrunche Michal Ptáček.

„V CzechCrunchi jsem našel mediální zázemí pro rozhovory zamířené na společenská a politická témata nejen s politiky, což je jedna z oblastí, které se pořád chci věnovat. Je to moderní redakce s dynamickým autorským a produktovým týmem a silným obchodním duchem. Můj podcast Čestmír zůstává místem, kam si zvu zajímavé osobnosti k delším profilovým rozhovorům,“ dodává Čestmír Strakatý.

První díl podcastu vychází 4. prosince. Mezi prvními hosty je mladý pedagog a popularizátor učitelství Daniel Pražák, který s Čestmírem Strakatým probírá výzvy a budoucnost českého vzdělávání, influencerka Ha Nguyenová nebo ministr financí Zbyněk Stanjura. Rozhovory se natáčejí přímo v redakci CzechCrunche v pražském Karlíně.

Server CzechCrunch vznikl v roce 2014, původně jako médium o technologiích a startupech. Postupně se tematicky rozšířil. Kromě původního zaměření na byznys a technologie pokrývá témata od vzdělávání až po bydlení, ekologii, sport, vědu nebo gastronomii. Celý tým čítá 35 členů.

Strakatý vedle Crunche připravuje svůj vlastní podcast Čestmír, který si na předplatitelské platformě Herohero předplácí více než 8 tisíc posluchačů.

-mav-