Televize Seznam zveřejnila vánoční schéma, sází na pohádky

úterý, 21. listopadu 2023, 16:15 TV, Aktuality MediaGuru

Televize Seznam i o letošních Vánocích zopakuje své schéma z předešlých Vánoc. Staví ho především na českých pohádkách, filmech a také zahraničních komediích.

Princezna se zlatou hvězdou na čele, zdroj: Televize Seznam

Princezna se zlatou hvězdou na čele, zdroj: Televize Seznam

Televize Seznam  i letos zařadí o vánočních svátcích především pohádky a filmy. Navazuje tak na úspěšné vánoční schéma z minulého roku, kdy její podíl na trhu dosáhl 4,33 % (zdroj: ATO-Nielsen, 24.12.-26.12. 2022, CS 15-69). Vánoční vysílání zahájí 23. prosince českým rodinným filmem Dovolená s Andělem, po kterém uvede detektivní Murdochovy Vánoce a večer Tři veterány.

Na Štědrý den letos odvysílá české pohádky Honza málem králem, O statečném kováři či Princeznu se zlatou hvězdou. Během vánočních svátků dále přinese pohádky jako Obušku z pytle ven!, Tři veteráni či Kozí příběh. Chybět nebudou ani rodinné filmy jako Dovolená s Andělem, Anděl na horách nebo Krakonoš a lyžníci

Vánoční schéma Televize Seznam. zdroj: Seznam.cz

Vánoční schéma Televize Seznam. zdroj: Seznam.cz

„Letošní Vánoce na Televizi Seznam budou nejen o tradičních českých pohádkách a filmech, ale i o zahraničních komediálních titulech. Věříme, že tak nabídneme veselý i kouzelný vánoční program pro celou rodinu,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam. K nim patří například Kněz je poděs, Síla lásky, Ohňostroj lásky, 50/50 či komedie Arthur.

Na konci roku budou moct diváci sledovat pohádku Juraje Jakubiska Perinbaba, na Silvestra vlastní seriál Televize Seznam Autobazar Monte Karlo a na Nový rok film Sudá a lichá.

-mav-