Tenisovou WTA nabídne další program Canal+ Sport

úterý, 28. listopadu 2023, 11:10 TV MediaGuru

Francouzská mediální skupina Canal+ plánuje pro Česko a Slovensko spuštění dalšího tematického programu Canal+ Sport, na kterém bude vysílat obsah věnovaný tenisové WTA. Vysílací práva získala minulý týden.

Tenistka Karolína Plíšková. Foto: O2 Czech Republic

Tenistka Karolína Plíšková. Foto: O2 Czech Republic

„Na přelomu roku bude spuštěn nový program Canal+ Sport věnovaný tenisu,“ uvedl zatím bez bližších podrobností pro MediaGuru.cz Ladislav Řeháček, viceprezident společnosti Canal+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko. Portfolio stanic Canal+ tvoří v současné době hlavní program Canal+ Sport a dalších pět doplňkových programů, filmy a seriály se vysílají na televizi Canal+ Action. Kompletní portfolio bylo doposud k dispozici i v nabídce Magenta TV.

Podle našich informací nebude Canal+ aktivně o nové stanici vyjednávat s dalšími subjekty na trhu. V současnosti se tak jeví jako nejpravděpodobnější situace, že v době svého startu bude Canal+ Sport s tenisovým obsahem k dispozici pouze v nabídce satelitní televize Skylink a freeSAT (na Astře 3B), internetové platformy Skylink Live TV a ve videotéce Canal+, která kromě nabídky filmů, seriálů a další produkce Canal+ obsahuje i portfolio vybraných programů.

Tenisový Canal+ Sport má být stejně jako stejnojmenný vlajkový kanál rozdělen na českou a slovenskou verzi, přičemž obsah obou programů bude totožný, lišit se bude pouze v reklamních přestávkách. Na obou feedech se tak budou objevovat společné české i slovenské komentáře. „Informace o novém kanálu budeme postupně do médií dávkovat, a to včetně toho, kdo budou tváře nebo experti kanálu. V prosinci chceme postupně odkrývat další karty,“ dodal Řeháček.

-lukpol-

Canal+ přidává k Premier League tenisovou WTA

středa 22. listopadu 2023