TV Nova natáčí druhou řadu seriálu Případy mimořádné Marty

čtvrtek, 16. listopadu 2023, 14:45 Aktuality, TV MediaGuru

Druhá řada bude mít osm dílů, natáčí ji stejná produkční společnost jako řadu první. Novou roli ztvární v seriálu Jana Plodková.

Případy mimořádné Marty 2, zdroj: TV Nova

Případy mimořádné Marty 2, zdroj: TV Nova

Televize Nova začala natáčet druhou řadu krimi komediálního seriálu Případy mimořádné Marty. V rolích ústřední nesourodé vyšetřovací dvojice se znovu představí Tatiana Dyková a Roman Zach. Novou postavu vyšetřovatelky GIBS ztvární Jana Plodková.

Pokračování Případů mimořádné Marty se natáčí zejména v Praze a Středočeském kraji. Celkem vznikne osm nových dílů.

Druhou řadu seriálu pro TV Nova natáčí stejný tvůrčí tým, a to produkční společnost Evolution Films s producenty Ondřejem Zimou a Pavlem Berčíkem. Režiséry jsou opět Marek Najbrt a Tomáš Pavlíček. Kreativním producentem TV Nova je Lukáš Borovička.

První řadu seriálu Případy mimořádné Marty sledovalo na obrazovkách TV Nova v průměru 24,62 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu osmi nedělních večerů pořad oslovil v průměru 1,043 milionu diváků starších 4 let a zařadil se mezi nejúspěšnější formáty jarní sezony roku 2023.

Natáčení Případů mimořádné Marty je realizováno v souladu s principy tzv. zeleného natáčení a udržitelné produkce, tedy s maximálním ohledem na životní prostředí.

-mav-