Tváří vánoční kampaně CPI Property Group je Jakub Prachař

čtvrtek, 30. listopadu 2023, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Obchodní centra CPI Property Group spouští vánoční kampaň „Nelamte si hlavu s dárky“ s Jakubem Prachařem.

CPI Property Group propaguje dárkové karty svých obchodních center vánoční kampaní s Jakubem Prachařem, zdroj: CPI Property Group.

CPI Property Group propaguje dárkové karty svých obchodních center vánoční kampaní s Jakubem Prachařem, zdroj: CPI Property Group.

Realitní společnost CPI Property Group, do jejíhož portfolia patří 15 obchodních center, spouští vánoční kampaň s názvem „Nelamte si hlavu s dárky. Hlavní role se zhostil Jakub Prachař, který nabízí odpověď těm, kterým chybí inspirace. 

„Naším cílem bylo vytvořit u široké veřejnosti povědomí o dárkových kartách našich nákupních center a podpořit jejich prodej. Při uvažování o konceptu jsme se s agenturou opřeli o klasickou předvánoční situaci, kterou zná každý z nás – váhání, co koupit, abychom udělali radost svým blízkým,“ říká Pavel Urban, ředitel marketingu obchodních center skupiny CPI Property Group. 

Do kampaně je zapojených 11 center, která nabízí dárkové karty – pražský Fénix, CityPark Jihlava, IGY České Budějovice, Futurum Hradec Králové, Futurum Kolín, NC Královo Pole v Brně, Olympia Plzeň, Olympia Teplice, Olympia a Bondy v Mladé Boleslavi a Nisa Liberec. Děj je totožný pro všechna nákupní centra, postprodukčně je však do každého spotu zakomponovaný samostatný branding každého z center. 

Pod kampaní je podepsána agentura Proximity. Produkci spotu zajistila společnost Punk film. Online komunikační kampaň je řízena centrálně a spravuje ji agentura Knowlimits.

-stk-