Vánoce na Primě: premiéry českých filmů, Sám doma i pohádky

úterý, 21. listopadu 2023, 11:40 TV MediaGuru

Od 1. prosince začne Prima postupně nasazovat pořady pro vánoční období.

Střídavka, zdroj: FTV Prima

Střídavka, zdroj: FTV Prima

Prosincové páteční večery zasvětí TV Prima premiérám českých filmů. 1. prosince přinese film Střídavka, další týden Za vším hledej ženu a 15. prosince snímek Indián. V pátek 22. prosince zase přinese vánoční vydání pořadu Máme rádi Česko.

Sobotní odpoledne je od začátku prosince  vyhrazeno pro vánoční premiérové filmy. 2. prosince diváky čeká Vánoční setkání s láskou, další týden Vánoční výhra, 16. prosince Tajemství vánočního jmelí a o týden později Vánoční naděje.

Sváteční čas od 18. prosince bude na obrazovkách patřit klasickým filmům (Pohádky pro Emu, 20.12. Pretty Woman a 23. prosince Cruella).

Na Štědrý den Sám doma, dále pohádky i filmy

Na Štědrý den Prima opět odvysílá komedii Sám doma a o den později Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. 26. prosince přinese pohádku S čerty nejsou žerty, následovat budou Princ a Večernice (27. prosince), Třetí princ (28. prosince) a Strašidla (29. prosince). 28. prosince se na obrazovkách odehraje Poslední souboj režiséra Ridleyho Scotta, 30. prosince je v premiéře nachystána disneyovská Kniha džunglí a dobový krimi thriller Ulička přízraků. Na Nový rok diváci uvidí premiéru Ztraceného města se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Danielem Radcliffem.

Silvestrovské speciály vlastních pořadů

Poslední večer v roce přinese Prima pořady vlastní tvorby v podobě jejich silvestrovských speciálů. Jako první začne Inkognito – Silvestr 2023 s účastí Dany Batulkové, Václava Faltuse a Richarda Krajča. Následovat bude Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka, ve kterých vystoupí Václav Kopta a jeho žena Simona, Jitka Čvančarová, Zbigniew Czendlik a Uršula Kluková. Před půlnočním přípitkem dojde i na Silvestrovskou Partičku. Mezi hosty bude i výherce Partičky Nová krev.

-mav-