Vasky otevírají na Chodově další pražskou prodejnu

čtvrtek, 23. listopadu 2023, 07:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Další pražskou kamennou prodejnu otevírá značka Vasky v obchodním centru Westfield Chodov.

Další pražskou prodejnu otevírá značka Vasky v obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Vasky.

Další pražskou prodejnu otevírá značka Vasky v obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Vasky.

Ve středu 15. listopadu otevřela značka Vasky svou další pražskou kamennou prodejnu, a to v obchodním centru Westfield Chodov. Obchod je již osmou pobočkou zlínské obuvnické značky a čtvrtou otevřenou v tomto roce – kromě Prahy je od letoška také v Hradci Králové, Plzni a Olomouci. 

Chodovská pobočka není zároveň první prodejnou v nákupním centru. „Již jsme si vyzkoušeli OC Karolina v Ostravě a také Aupark v Hradci Králové. Víme, že Vasky umí být úspěšné i v rámci  obchodních center, a proto jsme se rozhodli, že se postavíme i výzvě největšího nákupního centra – Westfield Chodov,“ komentuje zakladatel značky Václav Staněk.

Zákazníci chodovské prodejny se mohou těšit na 20% slevy na veškerý sortiment Vasek i Botasu. Otevřena bude každý den od 9 do 21 hodin.

V prodejích Vasky míří na 200 tisíc prodaných výrobků, přičemž 40 % z nich prodá firma ve svých kamenných prodejnách. V rámci retailu došlo k meziročnímu nárůstu o 10 %. „Míříme opět na rekordní rok. A stejně tak na rekordní ziskovost. Uvidíme, jak se povede letošní vánoční sezóna. I přes nepřízeň nákupního chování zákazníka se nám daří růst jak v České republice, tak na Slovensku,“ dodává Staněk.

-stk-