Videotéka Edisonline nabízí opět čtyřicetiprocentní slevu

středa, 22. listopadu 2023, 07:05 Aktuality, TV MediaGuru

Film Europe slovenského podnikatele a vizionáře Ivana Hronce připravila na tento měsíc opět čtyřicetiprocentní slevu na svou online videotéku Edisonline. Akce končí se závěrem listopadu.

Domovská stránka videotéky Edisonline v aplikaci pro Android TV

Domovská stránka videotéky Edisonline v aplikaci pro Android TV

„Až do 30. listopadu budete mít šanci koupit si roční předplatné Edisonline za mimořádnou akční cenu. Nenechte si ujít šanci a užijte si další rok ve společnosti festivalové kinematografie, která vám rozbuší srdce, zaměstná mysl a rozzáří zrak. Co víc si přát! Stovky exkluzivních titulů z celého světa jsou vám na dosah,“ láká v rámci akce, kterou Film Europe označila jako Black Friday, videotéka Edisonline.

Kromě online videotéky Edisonline provozuje společnost Film Europe také dva stejnojmenné filmové kanály, v Praze má také vlastní kino a kavárnu Edisonfilmhub, sídlící v sousedství Jindřišské věže. Společnost podnikatele a vizionáře Ivana Hronce, který v minulosti pomáhal na českém a slovenském trhu k rozjezdu stanicím FilmBox a Nonstop Kino (později FilmBox Extra), se orientuje výhradně na evropský festivalový film.

-lukpol-