Vodafone ve vánoční kampani vybízí lidi ke snění

pondělí, 6. listopadu 2023, 13:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vodafone ve své letošní vánoční kampani chce inspirovat lidi k tomu, aby si dovolili snít a dali vědět o svých přáních svým blízkým.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone spouští svou letošní vánoční kampaň, jejíž tváří je opět herec Martin Hofmann. Chce s ní inspirovat lidi k zamyšlení nad tím, co je dělá skutečně šťastnými, i k tomu, aby svá přání sdíleli.

„Při přípravě na Vánoce nám z rozhovorů se zákazníky zasvítilo jednoduché poselství: Žiji pro svou rodinu nebo okolí a ani nepřemýšlím o tom, co by mě udělalo šťastným. Proto chceme lidi inspirovat k tomu, aby si dovolili snít a dali o svých přáních vědět svým blízkým. S pomocí moderních technologií jejich přání pošleme tam, kde je největší šance, že se splní. Více informací o speciální misi se dozvíte začátkem prosince na webu vodafone.cz/vanoce,“ říká Barbora Kožíšková, ředitelka brandové komunikace Vodafonu. 

Kdo si svým přáním není jistý nebo chce obdarovat někoho potřebného, může se podívat na Strom přání. Vodafone se spojil s Klubem svobodných matek a je tak možné udělat radost dětem osamělých maminek. 

Součástí kampaně je i vánoční nabídka včetně slev na chytrou elektroniku či tarify. Ke každému telefonnímu číslu lze využít slevu až 5000 korun na chytré telefony, tablety, notebooku nebo chytré hodinky. Studenti do věku 26 let mohou zase využít slevu na zařízení ve výši až 5000 korun k neomezeným tarifům #jetovtobě Super+ a Premium 5G. Tarif Super+ se dá pořídit o více než 240 korun levněji a u předplacených karet jsou připraveny až dva týdny neomezených dat zdarma. V prodeji jsou i certifikované telefony iPhone z druhé ruky s dvouletou zárukou.

Kampaň poběží v televizi, rádiu, outdooru, na internetu, sociálních sítích a také na pobočkách. Pod kreativou je opět podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistila společnost Procoma. Režie se ujal Ondřej Sokol. Za kamerou stál Tomáš Sysel. Fotografie vytvořil Pavel Hejný. O média se stará Dentsu.

-stk-