Bezrealitky zapojily do vánoční kampaně AI, míří na cizince

čtvrtek, 14. prosince 2023, 06:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bezrealitky nechaly vizuály pro vánoční kampaň vybrat umělou inteligenci. Komunikací se zaměří na cizince v Česku.

Bezrealitky nechaly o letošní podobě vánoční kampaně rozhodnout AI, která dostala za úkol navrhnout mezinárodně srozumitelné vánoční vizuály. Cílí totiž na cizince, kteří žijí v České republice. S koncem roku poptávka z jejich strany roste, zatímco zájem Čechů klesá. Nejedná se přitom jen o Slováky, Vietnamce nebo Ukrajince, . bydlení si v tuzemsku stále častěji hledají například Němci, Poláci, Španělé či Britové.

„Snažili jsme se vytvořit univerzální koncept vánočních vizuálů, který by byl srozumitelný lidem z různých zemí. O pomoc jsme poprosili umělou inteligenci, která bez většího překvapení vybrala jako mezinárodní symbol vánočních svátků Santa Clause,“ uvádí Ondřej Strada, e-commerce manažer Bezrealitky

AI dostala zároveň za úkol vybrat ideální dům například pro hokejistu, vášnivého hráče počítačových her, děti nebo psa. Domy se následně staly součástí vizuálů, které lákají k hledání vysněného domova právě na Bezrealitky. „Díky systému hlídacích psů a chytrých filtrů jsme schopni ohlídat inzeráty, které se co nejvíce blíží vysněnému domovu,“ vysvětluje Ondřej Strada a dodává, že to kampaň v nadsázce připomíná.

Ve vizuálech se i tentokrát objeví dlouhodobá propozice služby – tedy skutečnost, že Bezrealitky jsou bez provize makléřům, která v případě nájmů dosahuje v průměru 20 tisíc korun, bez starostí díky integrovaným službám a bez háčků, které vychází z transparentní komunikace a jasných podmínek. S majiteli je navíc možné domluvit se bezpečně s pomocí komunikační platformy, díky které není nutné sdílet v první fázi jednání osobní údaje.

-stk-