Czechdesign do kampaně obsazuje Bokovou či Vančuru

středa, 20. prosince 2023, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří vánoční kampaně organizace Czechdesign se stali Jenovéfa Boková, Petr Vančura či Gabriela Heclová. 

Zdroj: Czechdesign

Zdroj: Czechdesign

Organizace Czechdesign vsadila ve své vánoční kampani na sérii krátkých videí. Ta popisují cestu produktů a tváře, které za nimi stojí, od výroby v ateliérech a dílnách designérů, po cestu a procesy v obchodě Czechdesign. Kampaní provázejí známé osobnosti jako Jenovéfa Boková, Petr Vančura či Gabriela Heclová

„Cílem bylo vytvořit výraznou kampaň založenou na příbězích, konkrétních lidech, jejich tvářích a emocích. S jasným sdělením, a to, že nejlepší dárky vznikají rukama a my máme prsty v těch nejlepších.” přibližuje kampaň manažerka komunikace Czechdesignu Aneta Macolová.

V rámci kampaně byla představena tři videa, představující tři značky, tři produkty a tři rozdílné příběhy. Hrdiny prvního videa se stala herečka a influencerka Gabriela Heclová a zakladatelé značky Braasi Eliška Slámová a Šimon Brabec. Ve druhém videu vystupuje šperkař Ondřej Stára a herečka Jenovéfa Boková. V posledním byl představen hrnčíř Martin Poš a herec Petr Vančura. Společným prvkem těchto videí jsou ruce – jak ty, co produkty vyrábějí, tak i ty, co je balí a distribuují. 

Czechdesign na svém e-shopu i v kamenné prodejně v Myslíkově ulici v Praze nabízí více než dva tisíce produktů z dílen 150 českých designérů.  Ročně eviduje přes 12 tisíc zákazníků, kteří si odnesou 28 tisíc kousků lokálního designu. „Jsme si vědomi, že letošní Vánoce budou určitě střídmější než loňské, právě proto lze očekávat pečlivější výběr dárků. Věříme, že v tomto případě zvítězí kvalita nad kvantitou a tomu tvorba z dílen českých designérů odpovídá,“ doplňuje kontext strategický ředitel Radim Tuček

Koncept kampaně vznikl uvnitř organizace ve spolupráci Anety Macolové, Jakuba Šabaty, Radima Tučka a Beaty Palíkové. Kameru zajistil Jan Vališ, fotografie Nikol Štrosová.

-stk-