Erotická stanice X-mo prošla rebrandingem

sobota, 2. prosince 2023, 10:54 TV, Aktuality MediaGuru

S novým logem, mottem i grafikou se svým divákům představila 1. prosince erotická stanice X-mo, která je určena výhradně gay komunitě. Program má ve své nabídce například O2 TV.

Přímým konkurentem tohoto programu je na trhu nová stanice Men.tv. Foto: Pixabay

Přímým konkurentem tohoto programu je na trhu nová stanice Men.tv. Foto: Pixabay

Na technické stránce stanice se nic nemění. X-mo zůstává nadále vysílat ve standardním rozlišení obrazu, HD verze není v nabídkách českých operátorů k dispozici. Původní výrazně barevné logo přihlašující se ke gay komunitě bylo změněno na bílou verzi, proměnil se i samotný font písma. Identifikátor stanice je nadále umístěn do pravého horního roku. Místo původního motta „X-men only“ (volný překlad „Určeno pro gay komunitu“), zní nový claim stanice „X-rated Men Only“.

Stanice X-mo měla na českém trhu celou řadu let naprosto jedinečné postavení, protože žádný další program určený gay komunitě, zde nebyl k dispozici. To se změnilo v letošním roce, kdy byla divákům představena konkurenční značka Men.tv. V nabídkách některých operátorů tato stanice nahradila právě dosavadní X-mo (mj. Magenta TV). Kromě standardního rozlišení je Men.tv k dispozici také ve formátu Full HD, ve kterém ho nabízí například operátor služby SledováníTV.

-lukpol-