Letiště Praha láká vánoční kampaní na vůně dálek

pátek, 8. prosince 2023, 10:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pražské letiště ve své vánoční kampani pracuje s jedinečnými vůněmi jednotlivých destinací.

Klíčový vizuálního k vánoční kampani Letiště Václava Havla Praha, zdroj: Letiště Václava Havla Praha

Klíčový vizuálního k vánoční kampani Letiště Václava Havla Praha, zdroj: Letiště Václava Havla Praha

Letiště Václava Havla Praha spouští svou vánoční kampaň, jež vychází z toho, že každé místo na světě má svou vlastní identitu i jedinečnou vůni. Využívá reklamní spot i limitovanou edici pokojového parfému. 

„Spot je o cestování a objevování nových míst, o zážitcích a vzpomínkách, které si uchováváme po celý život a díky cestování poznáváme vůni dálek. Do hlavní role jsme vybrali Terezu Kostkovou spolu s Valentýnou Bečkovou. Pro značku Letiště Praha je důležité, aby tváří kampaně byla osobnost, která je uvěřitelná a naši sledující se s ní dokázali identifikovat,“ popisuje hlavní myšlenku vánočního spotu Marek Hornych, ředitel marketingu a zákaznické zkušenosti Letiště Praha. 

Kromě spotu je součástí kampaně také inzerce s navoněným přáním i limitovaná edice pokojového parfému s vůní zemí vzdáleného Orientu. Tuto vůni bude možné pocítit i v prostorách letiště, a to konkrétně v části Relax zóny v Terminálu 2. Rovněž bude k zakoupení v kamenném obchodu letištních exkurzí na Terminálu 2.

Kampaň poběží v online prostředí, na sociálních sítích, v outdooru a na samotném Letišti Václava Havla. Vznikla in-house v marketingovém týmu Letiště Praha s kreativní myšlenkou od Natálie Rollko, na scénáři se podíleli s Markem Pavlíkem, Pavlínou Musilovou a Katkou Tarabovou. Spot natočil David Laňka z No Stress Production, o mediální zásah se postarala agentura Knowlimits.

-stk-