Magenta TV bez Canal+ Sport 2 s WTA, změny v řazení

čtvrtek, 14. prosince 2023, 10:05 Aktuality, TV MediaGuru

V souvislosti s blížícím se startem nového tematického programu Canal+ Sport 2 došlo ke změně pořadí stanic Canal+ Sport v televizní nabídce společnosti T-Mobile.

Tenistka Karolína Plíšková na turnaji WTA. Foto: O2 Czech Republic

Středobodem programových změn se stává nový tematický program Canal+ Sport 2, který se ve svém programu zaměří výhradně na ženský tenis pod hlavičkou WTA. Vzhledem k tomu, že mediální skupina Canal+ je exkluzivním vlastníkem těchto vysílacích práv a zároveň má s vybranými operátory dohodu o distribuci některých programových pozic Canal+ Sport, muselo logicky v nabídce Magenta TV dojít ke změně jejich číslování.

V případě operátora T-Mobile jsou nyní aktivní pozice Canal+ Sport (1) a Canal+ Sport 4Canal+ Sport 8, přičemž druhou kategorii programů lze brát jako dočasné stanice, které jsou aktivní pouze v době zápasů Premier League. Nyní to nejdůležitější: Přesto, že T-Mobile je ochotný z Canal+ o novém programu se zápasy WTA jednat, Canal+ Sport 2 zůstává aktuálně jako hlavní programová výhoda vlastníka Skylinku. Hlavní roli tak hraje exkluzivita obsahu.

-lukpol-

Canal+ Sport 2 zahájí v lednu, WTA bude i na Sport 1 a 2

čtvrtek 7. prosince 2023