Magenta TV přidává po Voyu i videotéku Canal+

pondělí, 4. prosince 2023, 10:30 TV, Aktuality MediaGuru

Po zpřístupnění exkluzivního obsahu v podobě knihovny britského kanálu BBC First, divadelních představení Dramox a projektu DVTV Extra přichází T-Mobile za svými televizními zákazníky s videotékou Canal+.

Canal+ spustil svou VOD službu na českém a slovenském trhu koncem dubna letošního roku. Foto: Canal+

Canal+ spustil svou VOD službu na českém a slovenském trhu koncem dubna letošního roku. Foto: Canal+

Spolupráce T-Mobilu a francouzské mediální skupiny Canal+ na českém trhu se prohlubuje. Zákazníci už nebudou mít přístup pouze k aktuálně kompletnímu portfoliu stanic Canal+ Sport a programu Canal+ Action, ale mohou se zaregistrovat i do samotné videotéky Canal+. Ta kromě filmů a seriálů z americké, evropské i lokální produkce nabízí také streaming vybraných tematických kanálů a kompletní pokrytí nejvyšší anglické fotbalové soutěže Premier League. Do budoucna zde Canal+ plánuje nabízet i tenisovou WTA, na kterou získal exkluzivní práva pro období 2024 až 2028.

Tenisovou WTA nabídne další program Canal+ Sport

úterý 28. listopadu 2023

Nová VOD služba Canal+ je bezplatně dostupná všem zákazníkům Magenta TV s tarifem M a vyšším. Přístup k videotéce naleznou klienti v hlavním menu televizní služby, odkud se dostanou do aplikace Canal+. Stávajícím zákazníkům se služba aktivuje v průběhu prosince a ledna, případně si ji mohou aktivovat dříve sami v aplikaci Můj T-Mobile nebo na infolince. Noví zákazníci službu získají automaticky při aktivaci tarifu od 4. prosince.

„Magenta TV se neustále rozšiřuje o nové služby a jsem rád, že můžeme našim zákazníkům zpříjemnit vánoční svátky i konec roku díky široké nabídce filmů a seriálů, které videotéka Canal+ nabízí. Vánoční a novoroční kulisu pak pomůže vytvořit naše speciální kino s těmi nejoblíbenějšími tituly především z české tvorby,“ konstatoval Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje T-Mobile Czech Republic.

Stanice DVTV Extra zahájila, přináší obsah od youtuberů

úterý 31. října 2023

Druhá novinka Magenta TV v podobě Vánočního kina nabídne oblíbené filmy a pohádky české i zahraniční produkce. Diváci televizní služby si tak budou moci vánoční svátky zpříjemnit komediemi s Vlastou Burianem, filmy Oldřicha Lipského nebo z dílny dua Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák. Na své si přijdou i nejmenší diváci, na které čekají pohádky jako třeba Anděl Páně 2, Sněhurka, Čertí brko nebo Hodinářův učeň. Vánoční kino bude k dispozici od 11. prosince jako po sobě jdoucí pořady bez reklam, které budou k dispozici s tarifem S a vyšším na EPG pozici 20.

Prosincové novinky Magenta TV, O2 TV, Vodafone TV a Skylinku

pátek 1. prosince 2023

-lukpol-