Marketing českého Woltu přebírá Adam Lazár

středa, 20. prosince 2023, 11:25 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketing českého Woltu nově vede Adam Lazár. Jindřich Holiš se z pozice marketingového ředitele posouvá do role Regional Creative Producer pro CEE.

Adam Lazár, zdroj: Wolt

Adam Lazár, zdroj: Wolt

Na pozici marketingového ředitele českého Woltu nastoupil Adam Lazár. Od roku 2021 ve firmě vede marketingový tým společnosti na Slovensku. Jindřich Holiš, po kterém Lazár český tým přebírá, ve Woltu působí nadále. Nově povede kreativní produkci pro region střední a východní Evropy.

Adam Lazár se v marketingu pohybuje přes 15 let a za svou kariéru prošel různorodými pozicemi i oblastmi. Zkušenosti nasbíral například v Orange Slovensko a také ve světě agentur nebo sektoru bankovnictví.

Na českém týmu se bude prioritně zaměřovat na rozšiřování povědomí o retailových službách Woltu a posílení značky v regionech. Neméně důležitou částí jeho práce bude propagace B2B služeb a předplatného Wolt+.

„Dan Blažek a Jindřich Holiš vybudovali skvělý tým a rozběhli velké množství aktivit, takže nezačínáme na zelené louce. Velmi se těším na tuto náročnou, ale zajímavou výzvu, stát se ve vybraných městech jedničkou na trhu,” říká marketingový ředitel Woltu Adam Lazár.

Jindřich Holiš, zdroj: Wolt

Jindřich Holiš, zdroj: Wolt

Jindřich Holiš nově bude působit jako Regional Creative Producer pro Wolt a zastřešovat kreativní produkci pro země střední a východní Evropy. Na starost bude mít velké ATL kampaně včetně televizních reklam a jejich lokalizaci napříč regionem a i menší, lokální kreativu.

„Aktuálně připravujeme regionální tendr na kreativní agenturu a výhledově bychom chtěli ve spolupráci s lokálními týmy Woltu vytvořit v Praze takový kreativní hub pro celý region,” sdělil Jindřich Holiš.

-mav-