Melta, 4slim a Beohemija otevřely v Pardubicích Koloniál

úterý, 5. prosince 2023, 10:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Společnost CE Industries otevřela v Pardubicích prodejnu Koloniál, kde nabízí kompletní sortiment své divize FMCG.

V Pardubicích byla otevřena podniková prodejna společnosti CE Industries, zdroj: CE Industries.

V Pardubicích byla otevřena podniková prodejna společnosti CE Industries, zdroj: CE Industries.

Společnost CE Industries, do jejíhož portfolia patří značky Melta, 4slim nebo Holandské kakao, otevřela v Pardubicích kamennou podnikovou prodejnu s názvem Koloniál. Nabízí v něm kompletní sortiment své divize FMCG, tedy různé potraviny a drogerii pro domácnost, a to za zvýhodněné ceny. 

„Najdete tu výrobky Kávovin Pardubice, zdravý sortiment firmy Kaumy Fulnek a také široký výběr čisticích a pracích prostředků společnosti Beohemija,“ popisuje Lea Striežencová, produktová a marketingová manažerka společnosti CE Industries. K dostání jsou i velká výhodná balení. Před vstupem do prodejny jsou k dispozici dvě parkovací místa s parkováním na 30 minut zdarma. 

Kromě toho provozuje firma i e-shop 4slim.cz, kde jsou rovněž nabízeny i další značky z portfolia. Online prodej se na celkovém objemu podílí již okolo 30 % a neustále roste. „Zákazníci se rádi vracejí, protože na e-shopu najdou mnoho funkčních výrobků i z jiných kategorií, například na podporu imunity a vitality, proteiny, kaše atd.,“ vysvětluje Striežencová s tím, že součástí e-shopu je i blog s recepty, mezi nimiž jsou nyní v předvánočním období zařazeny i ty na zdravější vánoční cukroví. 

Vlastní prodejní kanály jsou podporovány v online prostředí, například v reklamní síti Seznam a Google. Zapojena byla i televize, dále jsou v plánu regionální média a PR aktivity. 

-stk-