Next.Move fitness kampaní shrnuje rok, přidává pobočku

sobota, 23. prosince 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fitness Next.Move ve své nové kampani vybízí lidi k naplnění jejich potenciálu. Zároveň otevírá další pobočku. 

Z kampaně Next.Move, zdroj: Next.Move

Z kampaně Next.Move, zdroj: Next.Move

Fitness Next-Move spouští kampaň „Unleash the Potential Within“, jež má symbolicky shrnout uplynulý rok a vybídnout lidi k naplnění vlastního potenciálu a pohybu kupředu. Zároveň otevírá novou pobočku na pražském Smíchově. 

Next-Move během dvou let své existence otevřel již čtyři fitness kluby, přičemž tři z nich letos. „Skutečnost, že jsme dokázali v jednom roce zprovoznit tři kluby, je pro nás obrovskou satisfakcí a naplněním těch nejodvážnějších představ. Pobočky jsme umístili do strategických lokalit v atraktivních pražských čtvrtích a významných developerských projektech. Přestože jsme měli na začátku roku jasné ambice růstu, skutečné výsledky předčily naše očekávání,“ říká Julián Jančík, zakladatel Next.Move, s tím, že významnou roli při expanzi sehrál Jozef Janov, partner, jenž se k týmu přidal v polovině roku. 

Nejnovější pobočkou je klub Next.Move na pražském Smíchově v budově Five, která bývala tramvajovou vozovnou. Cílí nejen na rezidenty Smíchova, ale i na návštěvníky z Podolí, Vyšehradu, Barrandova nebo centra Prahy. Design interiéru reflektuje industriální dědictví čtvrti. Fitness nabízí moderní technologie, funkční, silovou a kradlo zónu a také sál pro signature koncept skupinové lekce Next.Boost.

Na tvorbě kampaně se podílel režisér Robert Marek, kameru zajistila Chaply RZBLZ. Fotografie vytvořil Tomáš Mikule. Copywriting je dílem Lenky Havlíček

-stk-