O2 TV zařadí Oktagon na Premier Sport 4 a Premier Sport 4 Extra

pondělí, 4. prosince 2023, 13:35 Aktuality, TV MediaGuru

Premier Sport 4 bude nabízet záznamy a tematické magazíny k MMA Oktagon, Premier Sport 4 Extra odvysílá živé přenosy z turnajů Oktagon.

Ilustrační foto, zdroj: Unsplash

Ilustrační foto, zdroj: Unsplash

O2 TV přinese přenosy ze soutěže MMA organizace Oktagon na kanálech Premier Sport 4 a Premier Sport 4 Extra

Kanál Premier Sport 4 HD je na pozici 72 k dispozici všem zákazníkům s tarifem O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá a v předplacených tarifech Sport Premium / Sport Plus od 1. prosince. Nabídne záznamy turnajů a tematické pořady, jako například reality show Oktagon Výzva, dokument Cesta na Oktagon, magazín Oktagon News, rozhovory s bojovníky Bez Rukavic nebo minisérii Na Dohled.

Kanál Premier Sport 4 Extra HD (pozice 73) si může dokoupit každý, nejen stávající zákazník O2 TV. Oproti kanálu Premier Sport 4 obsahuje přímé přenosy galavečerů Oktagon.

„Již sobotní Oktagon ​50, který nabídne atraktivní souboje nejlepších českých i slovenských bojovníků, může fanoušek sledovat v přímém přenose na Premier Sport 4 Extra. Stávající zákazník si kanál aktivuje jednoduše na dva kliky v aplikaci Moje O2, ostatní si ho mohou pořídit na www.o2.cz/oktagon. V předprodeji stojí 320 Kč, v den turnaje je pak cena 400 Kč. Obsah stanice bude k dispozici 14 dní,“ uvedla Dana Tomášková, ředitelka digitálních služeb a O2 TV.

Prosincové novinky Magenta TV, O2 TV, Vodafone TV a Skylinku

pátek 1. prosince 2023

-mav-