Popeyes otevírá v Česku druhou pobočku, i s drive thru

pátek, 22. prosince 2023, 10:20 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Popeyes otevřelo na českém trhu svou druhou pobočku, jež se nachází v novém retail parku nedaleko Stehelčevse. 

Svou druhou restauraci otevírá Popeyes v novém retail parku u dálnice D7, zdroj: Popeyes.

Svou druhou restauraci otevírá Popeyes v novém retail parku u dálnice D7, zdroj: Popeyes.

Řetězec Popeyes, jenž v listopadu vstoupil na český trh, otevřel v tuzemsku svou druhou restauraci, a to na dálničním tahu mezi Prahou a Chomutovem. V novém retail parku nedaleko Stehelčevse na Kladensku (exit 9 dálnice D7) má 300metrovou restauraci s 66 místy k sezení uvnitř, 24 na zahrádce a dokonce i drive thru. Speciality louisianské kuchyně bude servírovat mezi 10:00 a 20:30. 

Při slavnostním otevření rozdala restaurace prvních 50 sendvičů zdarma, první tři návštěvníci pak dostali poukázku a dárky. „Je to takový předvánoční dárek našim fanouškům. Jsem rád, že se nám podařilo otevřít druhou restauraci ještě před svátky. Naše louisianské speciality tak budete moci ochutnat cestou na vánoční nákupy nebo návštěvy, anebo za sněhem,“ říká Marko Blaževič, který je zodpovědný za restaurace Popeyes v České republice, v Polsku a Rumunsku.

Nový retail park u Stehelčevse byl otevřen 7. prosince tohoto roku. Nabízí 3300 metrů čtverečních obchodních ploch, 134 parkovacích míst a čtyři nabíjecí stanice pro elektroauta. Areál v místě důležitém pro celé Lounsko a Kladensko se bude nadále rozrůstat. 

U dálnice na Kladno otevírá nový retail park Stehelčeves

úterý 5. prosince 2023

V příštích deseti letech by mělo v České republice vyrůst 60 restaurací Popeyes, v příštích měsících se počítá například s restaurací v centru Brna.

-stk-