Pořádání konference Fuckup Nights přebírají Saurusmedia

pátek, 22. prosince 2023, 13:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Fuckup Nights bude nově organizovat agentura Saurusmedia, pořadatelství přebírá od Tomáše Studeníka. 

Pořádání konferencí Fuckup Nights přebírá od Tomáše Studeníka agentura Saurusmedia, zdroj: Saurusmedia.

Pořádání konferencí Fuckup Nights přebírá od Tomáše Studeníka agentura Saurusmedia, zdroj: Saurusmedia.

Konference Fuckup Nights, které mapují největší profesní průšvihy zajímavých Čechů, mají nového pořadatele. Stala se jím agentura Saurusmedia, jež pořadatelskou štafetu přebírá od Tomáše Studeníka. Ten za Fuckup Nights stál posledních 10 let. 

„Slyšet, že chyby jsou nezbytnou součástí osobního i profesního růstu a že chybují i inspirativní a úspěšné osobnosti, je podle mě velmi úlevné,“ říká za Saurusmedia spoluzakladatelka Eva Kupcová. „S Tomášem Studeníkem spolupracujeme v rámci marketingu už mnoho let a moc nás potěšilo, že nám nabídl dál v Česku bořit tabu spojená s omyly,“ dodává s tím, že původní pořadatel zde vybudoval silnou komunitu, kterou chce nový tým rozvíjet. 

První večer plný chyb pod taktovkou Saurumedia se uskuteční 18. března v kině Světozor. Během něj představí i tři novinky. „Chceme využít příležitosti a mluvit nejen o pochybeních jednotlivých speakerů, ale také o fuckupech celospolečenských. Hned v úvodu například o nedostatku lidských i finančních zdrojů na asistenci handicapovaných, jimž budeme chtít pomáhat i finančně,“ přibližuje Kupcová.

Nová bude také moderátorská tvář, kterou se stane Ivana Veselková, známá například z podcastu Buchty na Radio Wave. A poslední zajímavostí bude workshopový vstup Školy improvizace s názvem Fuck Up Meter, který proběhne ještě před startem samotného programu na jevišti a který naučí hosty pomocí aplikované improvizace testovat řešitelské dovednosti a schopnost rychle se přizpůsobit neočekávaným situacím a chybám. 

Vůbec prvním speakerem nové éry Fuckup Nights bude právě Tomáš Studeník a podělí se i o svůj největší omyl. K předání pořadatelské štafety dodává: „Mise zbavovat Češky a Čechy strachu z neúspěchu získává tu nejlepší posádku a přeji jim z celých jater hodně energie, elánu a něčeho dalšího na e.“ Dalším hostem večera bude koreanistka a spisovatelka Nina Špitálníková. Ostatní řečníci budou odhalováni postupně na komunikačních kanálech Fuckup Nights. Každý vystupující bude mluvit 10 minut, povídání může podpořit i prezentací, po níž budou následovat otázky z publika. 

Následující tři akce v červnu, září a prosinci pak navštíví další zajímavá místa. Fuckup Nights se konají ve 300 městech více než 90 států světa, a to už od roku 2013.

-stk-