Puma navazuje spolupráci se zpěvákem 7krát3

pátek, 8. prosince 2023, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Puma zahajuje dlouhodobou spolupráci s hudebníkem Štěpánem Hebíkem, známým jako 7krát3.

Puma začíná spolupracovat se Štěpánem Hebíkem, známým jako 7krát3, zdroj: Puma.

Puma začíná spolupracovat se Štěpánem Hebíkem, známým jako 7krát3, zdroj: Puma.

Globální sportovní značka Puma a hudebník Štěpán Hebík aka 7krát3 se propojují v dlouhodobé spolupráci. 

„Puma letos slaví 75. výročí od svého založení a my jsme hrdí, že se i v tomto důležitém roce můžeme propojit s další originální českou osobností a představovat s ní světu unikátní projekty. Štěpán se zapojil už do výroční kampaně a my se těšíme, co dalšího nás společně v týmu Puma čeká,“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky Puma. 

Štěpán Hebík na sebe upozornil spoluprací s Orionem, Vladimirem 518 nebo Mikem Trafikem, či televizními vystoupeními na Cenách Anděl 2022 nebo na lockdownovém koncertě z Národního divadla Národ sobě – kultura sobě. Během posledních let odehrál desítky koncertů, a to včetně velkých festivalových vystoupení na Rock For People, Colours of Ostrava nebo bratislavském Uprising. Kromě hudby je svou druhou profesí fyzioterapeut. Pomáhá tělesně postiženým i olympijským sportovcům.

„Vždy mě hodně zajímala oblast kolem menších módních značek a designerů – tomu se přesně v posledních letech Puma věnuje – spojila se s mnoha zajímavými brandy. Už teď jsem mohl nakouknout do zákulisí k věcem, který se v budoucnu chystaj, a fakt mě chytly. Takže od teď je tahle skákající šelma se mnou,“ dodává Štěpán Hebík.

-stk-