Stanice A11 si ve Vodafone TV polepšila o téměř sto pozic

pátek, 15. prosince 2023, 14:55 Aktuality, TV MediaGuru

Výrazně lepší umístění dostala v nabídce kabelové a internetové televize Vodafone nová celoplošná stanice A11, která vznikla na základech dnes již neexistující Regionálnítelevize.cz.

Tisková konference celoplošné televize A11. Foto: A11

Tisková konference celoplošné televize A11. Foto: A11

Místo dosavadní programové pozice 142 je nově celoplošná televize A11 umístěná na předvolbě 50. Vodafone tak umístil tento kanál v elektronickém programovém průvodci (EPG) výrazně dopředu. Zákazníci s kabelovou nabídkou mohou stanici A11 sledovat ve vysokém rozlišení obrazu (HD), pro klienty internetové verze je tato televize k dispozici stále v SD, podobně jako Spektrum Home nebo TV Paprika. Tyto stanice však mají v aplikaci dostat HD verzi začátkem příštího roku.

Vedení nové celoplošné televize v uplynulých měsících na setkání s novináři oznámilo, že chce v nabídkách operátorů se svým projektem zaujmout lepší programové pozice. V případě Magenta TV se to již v minulosti povedlo, nyní následuje další z velkých operátorů, právě Vodafone. Celoplošná stanice A11 vznikla na základech dnes již neexistující Regionálnítelevize.cz. Kromě zpravodajství z jednotlivých krajů se objevily ve vysílání nově i další pořady, které tuto stanici přesunuly mezi plnoformátové kanály.

-lukpol-