Aricoma dokončila rebranding přejmenováním posledních firem

středa, 3. ledna 2024, 07:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Název Aricoma převzala k 1. lednu i společnost Autocont a firma Internet Projekt. 

Zdroj: Aricoma

Zdroj: Aricoma

Aricoma, společnost působící v podnikovém IT na českém a slovenském trhu, dokončila proces rebrandingu. Název Aricoma převzala k 1. lednu 2024 i společnost Autocont a firma Internet Projekt. Všechny části firmy tak budou nyní vystupovat pod jedním názvem Aricoma.

Autocont stál u zrodu IT trhu na československém trhu v roce 1990. Na začátku tisíciletí firma začala své podnikání soustředit na komplexní podnikové služby a v roce 2017 se stala základním prvkem technologického pilíře investiční skupiny KKCG. Internet Projekt poskytuje více než dvacet let odborné služby v oblasti e-commerce a tvorby webových aplikací.

„S Autocontem jsem spojený od jeho zrodu a ve firmě stále pracujeme s řadou kolegů a odvážím se říct i přátel ze začátků našeho podnikání. Před sebou máme pod novou značkou další rozvoj a ambiciózní cíle. Jsem si jistý, že s týmem našich lidí, profesionálů na špičkové úrovni, se nám je podaří dosáhnout,“ říká Martin Grigar, jeden ze spoluzakladatelů Autocontu a místopředseda představenstva Aricomy.

„Vystupování pod jednotnou značkou Aricoma nám pomůže nejen v potenciální expanzi na další trhy, ale pevně věříme že i doma. Pro naše zákazníky a partnery v komerční i veřejné sféře budeme díky tomu srozumitelnější a budeme moci lépe využít naši unikátní zkušenost napříč celým odvětvím podnikového IT,“ dodává CEO Aricomy Milan Sameš.

Aricomou se již na podzim 2023 staly firmy AEC (kybernetická bezpečnost), Komix a CES EA (softwarové aplikace pro veřejný sektor) a Autocont International, belgická pobočka firmy. Loňské akvizice – Sabris Consulting, Consulting 4U a Syscom Software – je budou následovat později.

-stk-