Bageterie Boulevard uvede na letišti donášku až na gate

úterý, 23. ledna 2024, 11:50 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Bageterie Boulevard na pražském letišti uvede novou službu – donášku objednávky přímo na gate. Zároveň zavádí nové boxy v balení do letadla. 

V nové pobočce na pražském Letišti Václava Havla nabídne Bageterie Boulevard donášku na gate, foto: MediaGuru.

V nové pobočce na pražském Letišti Václava Havla nabídne Bageterie Boulevard donášku na gate, foto: MediaGuru.

Společnost Bageterie Boulevard, jež v listopadu otevřela pobočku na pražském Letišti Václava Havla, uvede novou službu, s níž chce expandovat i do zahraničí. Cestujícím nabídne možnost donášky objednávky přímo na zvolený gate. Zavádí také boxy v komfortním balení do letadla ve variantách pro dva i pro rodiny. 

„Jako ryze česká společnost jsme působení na našem největším letišti plánovali dlouhodobě. Ve chvíli, kdy se nám podařilo najít strategického partnera, společnost Lagardère, která pobočku provozuje, mohli jsme naši vizi uskutečnit. Dle našeho názoru by se na českém letišti měly prezentovat zejména úspěšné domácí koncepty, k nimž Bageterie Boulevard bezesporu patří,“ uvádí Petr Cichoň, zakladatel společnosti. 

Donáška na gate bude na letišti spuštěna v nejbližších dnech. Menu lze objednat u obsluhy, u samoobslužných kiosků, nebo přes aplikaci Bageterie Boulevard. Službu plánuje firma rozšířit i na nádraží nebo například na pražskou Letnou, kde si budou moct zákazníci nechat donést objednávku do parku. Počítá s ní i na zahraničních trzích, kam chce Bageterie Boulevard expandovat. Jednat by se mělo v prvé řadě o sousední země, jako je Rakousko nebo Německo. 

Bageterie Boulevard je součástí českého trhu již 20 let. Svou první pobočku otevřela v roce 2003 na pražském Kulaťáku v Dejvicích. V průběhu let expandovala po celé České republice a Slovensku. Celkem nyní provozuje více než 60 restaurací. Bageterie Boulevard je koncept exprès gourmet restaurace v lehkém francouzském stylu se specialitami vytvořenými podle receptur šéfkuchařů z jednotlivých evropských regionů. Nabídku balet doplňují pečené patatas, krémové polévky, ledový čaj, snídaňové menu nebo vegetariánské a veganské receptury Be balance. Součástí nabídky je také sezónní Chef menu, připravené místním šéfkuchařem. 

-stk-