Hebe na českém trhu otevřela dvě prodejny, další plánuje

pátek, 5. ledna 2024, 14:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Hebe otevřela na českém trhu již dvě kamenné prodejny. Letos chystá další obchody v krajských městech. 

Zdroj: Hebe

Zdroj: Hebe

Kosmetický řetězec Hebe, jenž patří do mezinárodní skupiny Jerónimo Martins a se svými více než 300 prodejnami je jedním z největších hráčů v Polsku, otevřel v České republice na sklonku loňského roku dvě kamenné prodejny. Obě dvě se nachází v Praze – v obchodním centru Galerie Harfa a ve Westfield Černý Most. Na příští rok plánuje společnost otevření dalších kamenných obchodů ve vybraných nákupních centrech krajských měst.

Interiér prodejny je navržen tak, aby si zákazníci mohli vystavené produkty prohlédnout zblízka a bez obav vyzkoušet, ať už se jedná o make-up, nebo parfém. K dispozici jsou i konzultanti. V nabídce Hebe jsou produkty pro péči o obličej, tělo a vlasy, přírodní kosmetika, dermokosmetika, japonské a korejské značky. Mnoho značek má exkluzivně, jako je Claresa, Hean, CLIV, PureHeals nebo Pure od Clochee. 

Značka Hebe působí na českém trhu od listopadu roku 2022, kdy spustila svůj e-shop, kde na adrese hebe.com/cz nabízí přes 18 tisíc produktů, mimo jiné i od vlastní privátní značky Hebe. V červenci loňského roku přidala mobilní aplikaci My Hebe. Kromě toho mají zákazníci možnost zapojit se do věrnostního programu Moje Hebe, kde jsou pro ně připraveny personalizované slevy. 

-stk-