Sazkabet komunikuje kampaní „přifouknutý“ bonus

středa, 17. ledna 2024, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sazkabet v nové kampani představuje systém odměn pro sázkaře – čím více sázek, tím větší bonus. 

Zdroj: Sazkabet / Sazka

Zdroj: Sazkabet / Sazka

Sazkabet spouští novou kampaň, v níž komunikuje mechaniku větších odměn pro sázkaře – čím více zápasů si přidají na tiket, tím větší bonus získají automaticky k výhře navíc. 

„Sazkabet představuje hráčům svůj unikátní produkt, díky kterému se jim automaticky navyšují výhry. A právě o jednoduchost a jasnou srozumitelnost tohoto sdělení nám šlo. A samozřejmě opět při tom pobavit široké publikum, jak už je naším zvykem“, nastiňuje zadání pro agenturu Petr Onisko, brand manažer společnosti Sazka.

Kampaň, jež odstartovala v polovině ledna, volně navazuje na dosavadní sérii spotů konceptu „Vsaď se, že…“, kdy se hrdinové sázeli mezi sebou při běžných volnočasových aktivitách. I nadále využívá grafický styl a hudbu Sazkabetu, novinkou je rekvizita v podobě pumpy. „Právě ta je ústředním motivem několika nových gagů z prostředí fotbalového hřiště, jenž se ve spotech objevují,“ popisuje David Podhola z reklamní agentury Dentsu Creative, jež je pod kampaní podepsána.

Postupně se kampaň objeví v televizi a na internetu, kde budou nasazeny spoty ve 20s a 10s. Dále je doplní brandingy a bannery v online prostředí a venkovní reklama. Celá kampaň vede na  interaktivní landing page. 

Produkci zajistila společnost Boogie Films, režie se ujal Tomáš Bařina. Fotografie vytvořil Ondřej Szollos

-stk-