Suchej únor spustil kampaň k letošnímu ročníku

sobota, 20. ledna 2024, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci kampaně Suchej únor mohou jeho účastníci získat online batoh s benefity, slevami a zábavou na doma. 

Na bylinkovém únorovém kalendáři spolupracuje Suchej únor s firmou Leros, zdroj: Suchej únor.

Na bylinkovém únorovém kalendáři spolupracuje Suchej únor s firmou Leros, zdroj: Suchej únor.

Letošní kampaň Suchej únor, motivující lidi k měsíci bez alkoholu, spustil registrace. Její součástí je nejen interaktivní výstava v Arkádách na pražském Pankráci a AI bytost, ale také bylinkový kalendář a batoh, jehož cílem je pomoci nastartovat zdravější životní styl. 

„Suchej únor letos nebude jen o měsíci na suchu. Pro zapojené Sušiče máme připravenou řadu příležitostí bavit se i bez alkoholu a benefitů v podobě online tréninků, netradičních receptů, zajímavých webinářů, které jim pomohou zatočit s nudou a zároveň umocní únorovou proměnu,” říká Martina Bulánková, vrchní kampaně Suchej únor.

Účastníci tak mohou získat online batoh s benefity, slevami a zábavou na doma. V rámci registrace mají měsíční předplatné na O2 TV, kalorické tabulky, online cvičení na platformě Fitshaker či cvičení, recepty a webináře od influencerů. Budou mít i příležitost ochutnat novinku v podobě chmelené kombuchy od Lok Loku a získat slevy na Pilulku, F.H. Prager, BezkocovINy, JZT Ferments či Drink cans. Registrace probíhá na stránkách www.suchejunor.cz

Dále je pro účastníky připraven únorový bylinkovo-čajový kalendář naplněný českými čaji Leros s ilustracemi od Christiany Turečkové na téma únorové cesty Sušiče. Kalendář obsahuje na každý únorový den čaj od Lerosu a QR kód se multimediálním obsahem na téma well-beingu. Myšlenku Suchého února je možné podpořit i patronstvím – finančním příspěvkem na sucho.

Kromě toho proběhne ve dnech od 25. do 28. ledna v Magenta Experience Centru v OC Arkády Praha interaktivní výstava, jež si klade za cíl ukázat, jaký vliv má alkohol na  naše smysly, mysl i třeba bezpečnost v dopravním provozu. Na návštěvníky čekají Lego roboti, virtuální realita, AI bytost diskutující na témata alkoholu, úkoly s využitím alkobrýlí a spousta dalšího. V sobotu 27. 1. ve 14 hodiny proběhne také autogramiáda s ambasadory Suchýho února – Evou Burešovou a Jiřím Burianem. Zpěvák známý také jako Kapitán Demo představí v rámci letošního ročníku i svou novou píseň Party People, která se objeví na jeho sólovém album Heart Wins. 

Suchej únor pořádá interaktivní výstavu s AI bytostí

sobota 13. ledna 2024

Do kampaně se zapojuje i mnoho firem, mimo jiné Seznam.cz, Albert, Česká spořitelna, O2, Pilulka či T-Mobile. I letošní ročník se koná pod záštitou Ministerstva zdravotnictví. Letos se přidala i Ministerstva vnitra a školství, Poslanecká Sněmovna parlamentu ČR, z krajů například Hlavní město Praha či Liberecký kraj. Kampaň podporují pojišťovny ZPMV a VZP, Policie ČR, Zásilkovna, Magenta Experience Centrum, Ressolution Group a Nielsen, Fitshaker, Kalorické tabulky i zástupci výrobců nealka jako Lok Lok, F.H. Prager či Drink cans.

-stk-