Trdlokafe má přes 150 poboček, míří do Francie a Polska

úterý, 9. ledna 2024, 07:10 Aktuality, Retail MediaGuru

Výrobce trdelníků Trdlokafe jen loni otevřelo v zahraničí 77 poboček. Chystá se do Francie a Polska. 

Zdroj: Trdlokafe

Zdroj: Trdlokafe

Společnost Trdlokafe během osmi let otevřela na českém trhu 79 poboček s nabídkou různých variací trdelníků, kávy a zmrzliny. Koncept se rozšířil i do zahraničí, kde má nyní 77 poboček v sedmi zemích Evropy a Dubaji. Letos chce jejich počet výrazně navýšit, míří do Francie a Polska. 

„V České republice a na Slovensku jsme meziročně zvýšili obrat o 59 %. Na prestižních pobočkách ve velkých městech dosahujeme tržeb kolem 350 tisíc korun měsíčně,“ komentuje Radek Klein, majitel a zakladatel společnosti Trdlokafe, a dodává: „Z investorského pohledu se jedná o velmi výhodnou nabídku. Celou pobočku připravíme na klíč, včetně vyškoleného personálu, a navíc poskytujeme maximální podporu při provozování pobočky. Investor nemusí mít znalosti z oblasti gastronomie a díky své investici získá pasivní příjem, který se přibližuje hranici 100 tisíc korun měsíčně.“

V zahraničí funguje Trdlokafe pod názvem Twistcafe a zájem investorů předčil očekávání. Pobočky firma postupně otevřela na Slovensku, v Rakousku, Německu, Maďarsku, Rumunsku nebo v Belgii, mimo Evropu poté v Dubaji.

„Navazujeme na úspěšné franšízy v tuzemsku, Rakousku nebo Německu a postupně míříme na další západní trhy, v příštím roce například do Francie. Skvělé výsledky ale máme také v Dubaji. V letošním roce je naší prioritou posílení pozice v České republice a expanze na nové trhy,“ doplňuje Radek Klein

Trdlokafe vzniklo v roce 2015 v Brně před obchodním centrem Futurum. Do konce roku 2023 se síť rozrostla na 156 prodejen.

-stk-