XTB spouští novou kampaň s Ikerem Casillasem

úterý, 9. ledna 2024, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Online platforma pro investování startuje na sedmi evropských trzích včetně České republiky novou reklamní kampaň s Ikerem Casillasem. 

Zdroj: Repro YT XTB Česká republika a Slovensko

Zdroj: Repro YT XTB Česká republika a Slovensko

Společnost XTB, globální fintech nabízející online platformu pro investování a mobilní aplikaci, jenž chce zpřístupnit dlouhodobé pasivní investování, spouští novou reklamní kampaň na sedmi trzích včetně České republiky. 

„Zaměřujeme se na zlepšování investičních zkušeností nabízených našim klientům, a to celosvětově. V souladu s přístupem ‚jedna aplikace - mnoho možností’ rozšiřujeme naši nabídku pasivního investování, abychom uspokojili potřeby dlouhodobých investorů, kteří nechtějí trávit mnoho času aktivní správou portfolia. Díky přidání opakovaných plateb a funkce autoinvest jsme pasivní investování posunuli na další úroveň, protože je nyní automatizované a pro naše klienty pohodlnější,“ říká David Šnajdr, regionální ředitel XTB. 

 

Tváří kampaně, jež komunikuje především nabídku Investičních plánů, je španělský fotbalista Iker Casillas. Ten ve spotech, které se budou po dobu  osmi týdnů objevovat v televizi a v rámci streamovacích služeb, představuje podstatu pasivního investování. Kampaň bude zahrnovat také různé formáty venkovní reklamy včetně těch digitálních.

-stk-