Astrid v kampani vybízí ženy k tomu, aby zpomalily

čtvrtek, 15. února 2024, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Astrid podporuje novou kampaní řadu Rose Premium. Cílí s ní na starší ženy, kterým radí, aby si udělaly chvilku samy pro sebe. 

Zdroj: Astrid

Zdroj: Astrid

Kosmetická značka Astrid představuje novou kampaň, jež podporuje novou produktovou řadu Rose Premium, vyvinutou pro zralou pleť. Cílí s ní na starší ženy a radí jim, aby zpomalily a udělaly si chvilku samy pro sebe. 

„Ženy se celý život starají o všechny okolo, často pak zapomínají udělat si důležitý čas samy pro sebe. Přitom malé radosti jsou to, co dotváří náš den a dává nám možnost zpomalit a zaměřit se jen sama na sebe. Právě to ženám umožňuje Astrid Rose Premium,” říká Martin Zdražil, Strategy Director YYY agency, jež je pod kampaní podepsána. 

Moment zpomalení se propisuje celou vizualitou kampaně. Jarní zahrada plná růží, počáteční ticho narušené pouze cvrlikotem ptáků a žena houpající se v síti mají diváka dostat do naprostého klidu, stejně jako Astrid Rose Premium. Jako hlavní hrdinku si Astrid poprvé v historii vybral neznámou herečku. Tímhle krokem směřuje k většímu ztotožnění žen s kampaní.

Kampaň poběží v České republice i na Slovensku. Pracuje s reklamním spotem, jenž bude k vidění v televizi a na internetu. Dále se komunikace propíše i na sociální sítě, weby, YouTube a místo prodeje. Produkci kampaně měla na starosti společnost Creative Embassy. Režie se ujalo duo Mugshots. 

-stk-