BAT představí kampaní nové nikotinové sáčky Velo

neděle, 11. února 2024, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

British American Tobacco spouští kampaň „Weirdly Wonderful“, která podpoří novou podobu produktové řady Velo.

Zdroj: British American Tobacco

Zdroj: British American Tobacco

Společnost British American Tobacco (BAT) odstartovala na internetu a v místě prodeje kampaň s názvem „Weirdly Wonderful“. Jejím cílem je odkomunikovat novou podobu nikotinových sáčků Velo, jež využívá výraznější barevnost. Prostřednictvím vizuálů s kosmonautem či sněžným mužem odkazuje na určitá specifika, která se pojí se způsobem jejich aplikace. 

Nová podoba Velo byla připravena také v souvislosti s novou legislativou, která od července tohoto roku snižuje maximální možný obsah nikotinu v nikotinových sáčcích nabízených na českém trhu. V nových barvách a pod novými jmény, která budou evokovat danou příchuť, se postupně představí celé portfolio. Novinkou bude také jasné označení velikosti, resp. intenzity ve variantách Mellow, Original a Intense. 

„Novým brandingem jsme chtěli uživatelům zjednodušit orientaci v celém portfoliu nikotinových sáčků Velo. Výraznější a signifikantní barvy by jim v tom měly napomoci. A barvami bude provázena celá kampaň, kterou říkáme, že cokoliv se nám může zdát na první pohled podivné a neobvyklé, může zároveň přinášet povznášející a nevšední zážitek,“ vysvětluje manažer externí komunikace společnosti BAT Tomáš Tesař

Plánovaná kampaň bude rozdělena do několika fází, aby na změnu připravila spotřebitele postupně. Ve stávajících baleních Velo tak například již nyní uživatelé nacházejí ukázky nových barevných vizuálů. Následně budou představeny čtyři nové varianty nikotinových sáčků s příchutí máty, eukalyptu, skořice a pomeranče a také bezpečnostním „V-lock“ mechanismem, který má u všech nových balení zabránit snadnému otevření krabičky dětmi.

Kompletní řada 10 různých variant nikotinových sáčků Velo bude v novém kabátě k dispozici uživatelům prostřednictvím e-shopu batstore.cz a v rámci sítě vybraných trafik a čerpacích stanic od dubna 2024. Stejně jako všechny ostatní výrobky obsahující nikotin je tato nikotinová alternativa určena výhradně dospělým uživatelům.   

-stk-