Bauhaus uvádí s Vojtou Kotkem nový audio branding

pondělí, 19. února 2024, 11:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bauhaus v nové jarní kampani rozvíjí koncept nešikovného manžela v podání Vojty Kotka. Představí nový akustický branding. 

Klíčový vizuál k jarní kampani řetězce Bauhaus, zdroj: Bauhaus.

Klíčový vizuál k jarní kampani řetězce Bauhaus, zdroj: Bauhaus.

Síť hobby center Bauhaus spouští jarní komunikační kampaň. V ní pokračuje s konceptem nešikovného manžela s Vojtou Kotkem, jenž představí s claimem „Když myslíte na zahradu, slyšíte Bauhaus“ nový akustický branding značky. 

„Naším cílem bylo vytvořit skutečně silný akustický branding, který bude snadno zapamatovatelný, a který nás odliší od konkurence. Zároveň nám umožní ještě lépe propojit jednotlivé mediatypy. Nakonec jsme dospěli k rozhodnutí, že opětovně využijeme osvědčenou skladbu ‚Our House’ od britské skupiny Madness. V minulosti jsme ji již používali, velké množství zákazníků si ji vybavuje a spojuje právě s námi,“ přibližuje Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu společnosti Bauhaus, a doplňuje, že k využívání známého hitu nyní společnost vlastní licenci, a využívána tak bude v dalších pokračováních kampaně.

Nové aranže songu se ujal Viliam Béreš. Skladba bude používána nejenom v televizních reklamách, ale i jako podkres pro rozhlasové spoty a další formáty. „Naší snahou bylo co nejvíce propojit song s jarním příběhem. V něm se Vojta Kotek věnuje odpočinku nebo jarním pracím na zahradě, která si žádá pravidelnou péči. Tu ale Vojta trošku opomněl. Naštěstí se může spolehnout na svoji manželku, která ví, kde mu pomohou, a proto uslyší podmanivé volání Bauhausu v podání Zdeňka Charváta,“ doplňuje dále Hovorka s tím, že role Kotkovy ženy se opět ujala Eliška Jansová

Kampaň bude k vidění od 19. února v televizi, kde budou nasazeny dvě varianty 30sekundového spotu na stanicích Prima Group. Následně se připojí 10sekundové remindery, sponzorské vzkazy a injektáže na stanicích Nova Group, ČT nebo O2. Dále bude probíhat komunikace v rádiu, na internetu, v tisku, outdooru a místě prodeje.

Za přípravou kreativního návrhu stojí opět trio Ondřej Hübl, Tomáš Vápeník a Viktor Říha z agentury Jinej Gang. Spoty režíroval Vojta Kotek a produkce se ujalo studio Stink Films. 

-stk-