Breakit má nové klienty, Astorii, Snaggi či M1

sobota, 17. února 2024, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Breakit si připsala nové klienty. Mezi ně patří skupina Astorie, výrobce svítidel Snaggi, outdoorový koncept M1 nebo start-up Rekap. 

Zdroj: Breakit

Zdroj: Breakit

Kreativní marketingově komunikační agentura Breakit v poslední době uspěla v několika výběrových řízeních, především v tendrech na kompletní změnu vizuální identity firem. Mezi nové klienty studia patří například finanční skupina Astorie, výrobce průmyslových svítidel Snaggi, outdoorový koncept M1 nebo fintechový startup Rekap.

„V loňském roce nejen designem a marketingem zatřásl rychlý nástup umělé inteligence. Ta se stává užitečným pomocníkem, ale pořád neumí nahradit individuální přístup ke každé zakázce. V nové vizuální podobě se musí projevit charakter značky, osobnost majitele, jeho preference a vkus. Proto mě těší, že jsme v poslední době dokázali zaujmout hned několik společností, které mají ambiciózní růstové plány,“ říká zakladatel a majitel Breakit Radek Sitta.

„Letošek pro nás bude rokem dalšího růstu. Budeme pokračovat v kreativním rozvoji i rozšiřování nabízených služeb. Chceme být pro naše partnery první volbou při jakékoliv marketingové nebo komunikační výzvě,“ dodává Radek Sitta s tím, že obecným trendem v designu letos bude střet retro stylu a futurismu. „Na nás je umět v obou hlavních směrech balancovat a nabídnout klientovi to, co pro svůj rozvoj potřebuje nejvíce,“ uzavírá. 

Pro Astorii vytvoří Breakit novou vizuální identitu, která povede k větší lehkosti, svěžesti a nadčasovosti. Kompletní vizuální proměnou prošel i výrobce průmyslových svítidel Snaggi, který nově zdůrazňuje kvalitu produktu a úsporu elektrické energie. Přeměnu doprovází nové mott: „To je jasné“.  Pro M1 agentura připravila nový komunikační styl, ve kterém zdůrazňuje pohyb, přírodu a nezávislost. Součástí konceptu je i slogan „Nemysli na to. Zažij to“. Novou identitu připravuje i pro český fintechovbý start-up Rekap, jenž pomáhá s online reportingem a manažerským účetnictvím. 

-stk-