Do společnosti Adform nastupuje Marek Pohanka

úterý, 27. února 2024, 13:00 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Na pozici Senior Platform Solutions Consultanta společnosti Adform přichází Marek Pohanka z OMG. 

Marek Pohanka, zdroj: Adform

Marek Pohanka, zdroj: Adform

Do pražské pobočky dánské společnosti Adform nově nastupuje na pozici Platform Solutions Consultant Marek Pohanka. Na této pozici bude zodpovídat za klíčové zákazníky Adformu v České republice a na Slovensku. Bude tak v každodenním kontaktu nejen s mediálními agenturami a největšími přímými zadavateli na trhu, ale také s technologickými partnery, se kterými Adform na lokálním trhu spolupracuje. 

„Věřím, že díky svým dlouholetým zkušenostem vnese nové impulsy do servisu, který poskytujeme našim klíčovým zákazníkům. Zároveň si s sebou přináší cenné dovednosti, které u nás bude moci využít a dále rozšířit,” komentuje  Michael Štádler, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Adform.

Marek Pohanka do Adformu přichází z mediální agentury Omnicon Media Group, kde působil tři a půl roku a na pozici Head of Programmatic vedl RTB tým. Během své praxe v agentuře rovněž pomáhal rozvíjet vlastní bidding strategie, pracoval s DMP a mimo jiné i spravoval kampaně největším klientům OMG. Je specialistou v rámci programatického nákupu. 

-stk-