Hudební služba Deezer představila nový vizuál a logo

pondělí, 19. února 2024, 10:45 Aktuality, TV MediaGuru

Se závěrem roku 2023 představila hudební streamingová služba Deezer novou podobu své identity. Ke změnám došlo v následujících týdnech i v prostředí televizních aplikací.

Francouzská platforma Deezer, jejímiž přímými konkurenty jsou například známější Spotify, Apple Music nebo YouTube Music, se znovu prezentuje jako streamingová služba pro zážitky. Cílem je pomoci umělcům, fanouškům a partnerům nabídnout jedno místo, kde dojde k jejich propojení prostřednictvím hudby. Důvodem vizuální proměny je zdůraznit emocionální vztah lidí ke značce a osvěžit celkově svou korporátní identitu.

„Za poslední dva roky jsme Deezer transformovali a současnost představuje klíčový milník, protože představujeme naši novou identitu a logo a zároveň ukazujeme, jak se náš produkt vyvíjí v platformu, kde lidé mohou prožívat a žít hudbu způsobem, který není možný kdekoli jinde,“ uvedl při této příležitosti Jeronimo Folgueira, generální ředitel společnosti Deezer, a doplnil: „Láska k hudbě a pomoc díky ní lidem byly vždy jádrem Deezeru.“

-lukpol-