Komerční banka připravila kampaň s Cameronem Hughesem

pondělí, 26. února 2024, 13:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Komerční banka spolupracovala na kampani s Cameronem Hughesem, odborníkem na sportovní fandění. 

Cameron Hughes, zdroj: Komerční banka

Cameron Hughes, zdroj: Komerční banka

Komerční banka se domluvila na spolupráci s Cameronem Hughesem, jenž se zaměřuje na práci se sportovními fanoušky. Společně připravili reklamní kampaň, jež startuje 1. března. 

„Komerční banka dlouhodobě podporuje český hokej. S tímto sportem má svět bankovnictví mnoho společného. V obou případech jde o fair play, týmovou spolupráci, ale také o vášeň a nadšení pro věc. Proto, když jsme vloni hledali tvář naší kampaně, byla volba Camerona Hughese jasná. Je úžasné, s jakým zápalem dokáže vyburcovat celý stadion k společnému povzbuzování na cestě k vítězství. U Camerona si navíc velmi ceníme i jeho přesahu mimo sportovní svět, jeho pozitivní energii je totiž možné přenést i do každodenního života a podpořit odhodlání svého okolí,“ říká Hana Kovářová, výkonná ředitelka pro Brand strategii a komunikaci Komerční banky.

Cameron Hughes se stal tváří jarní reklamní kampaně, která bude vyjadřovat společné odhodlání a podporu při dosahování menších či větších úspěchů. Kampaň bude k vidění v televizi, outdooru i na dalších reklamních nosičích.

Kanaďan Cameron Hughes působí jako profesionální sportovní bavič, který dokáže rozproudit davy na sportovních akcích po celém světě, již více než 30 let. Doposud vystoupil na více než 1500 akcích, včetně dvojích olympijských her, pěti finále NBA, tří finále Stanley Cupu a tenisového turnaje US Open. 

Pod kampaní je podepsána agentura VCCP. Produkci zajistila společnosti Boogie Films. Režie se ujalo duo Mugshots – Tomáš Brožek a Jindra Malík. Mediální plánování a nákup má na starosti agentura Dentsu. 

-stk-