Konec FAST kanálů MyZen a Museum, Plex má náhradu

čtvrtek, 15. února 2024, 13:15 Aktuality, TV MediaGuru

Z nabídky služby Plex pro Českou republiku byly vyřazeny dvě stanice známé z prostředí placené televize. Nahradily je tematicky stejně orientované programy.

Relaxační kanál MyZen.tv Fit nahradila stanice Wellbeing TV. Foto: Pixabay

Relaxační kanál MyZen.tv Fit nahradila stanice Wellbeing TV. Foto: Pixabay

Multimediální platforma Plex ukončila v uplynulých dnech distribuci stanic MyZen.tv Fit a Museum TV FAST ve své nabídce. Tento krok může souviset s významnou distribuční dohodou, která byla realizována provozovatelem placených programů v regionu DACH (Německo, Rakousko a Švýcarsko). Služba však diváky o takto tematicky orientované kanály nepřipravila a okamžitě připravila v sekci Živá TV jejich nástupce.

Místo MyZen.tv Fit mohou diváci nyní sledovat nový kanál Wellbeing TV a náhradou za Museum TV FAST je program BelAir TV. „Wellbeing TV nabízí tréninky, inspirativní magazíny a zábavu pro lepší a zdravější život,“ uvádí provozovatel Plexu a k druhou novinku popisuje následovně: „BelAir TV je kanál věnovaný výhradně výtvarnému umění.“ Do nabídky byly také zařazeny nové FAST kanály Milenio TV, Always Funny en Espaňol a Made It Myself TV.

-lukpol-

V lednu skončilo v Plexu několik FAST kanálů

pondělí 5. února 2024

Hot Ones, Operation Repo a Poker Tour v Plex TV

úterý 9. ledna 2024

Velké změny ve službě Plex, přibyla hodnocení

středa 8. listopadu 2023