Magenta TV uvede dočasný kanál Valentýnské kino

úterý, 13. února 2024, 12:30 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor T-Mobile připravil pro zákazníky své placené televize další příležitostný kanál. Na Vánoční kino navazuje Valentýnské kino. Opět bude k dispozici na pozici 20.

Valentýnská kino v Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

Valentýnská kino v Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

Dočasný program, který bude k dispozici pro zákazníky Magenta TV exkluzivně, bude vysílat od úterý 14. do 28. února. Pro další tematický kanál tohoto typu se operátor rozhodl jako reakci na pozitivní přijetí Vánočního kina ze strany zákazníků, které bylo kombinací domácích a zahraničních titulů zaměřených na nejkrásnější svátky roku. Obsah Valentýnského kina bude složen z filmů z vlastní videotéky operátora a obsahu od jeho partnerů.

Speciální televizní kanály dostupné exkluzivně v nabídce operátora jsou možností, jak se může T-Mobile odlišit od konkurence. Na stejném principu jako Valentýnské kino fungují i stanice BBC First a Dramox, kdy se de facto jedná o přehrávání obsahu z úložiště umístěného na vlastní programovou pozici v EPG. Takové vysílání pak vypadá jako klasický TV kanál. Přístup k Valentýnskému kinu budou mít všichni televizní zákazníci vyjma tarifu XS.

Magenta TV přidává po Voyu i videotéku Canal+

pondělí 4. prosince 2023

Na český trh vstoupil kanál BBC First

úterý 31. října 2023

Videotéka Dramox odstartovala jako lineární kanál

úterý 31. října 2023

-lukpol-